Gebrand op schone ventilatiesystemen

Contact

Een schoon luchtkanaal is een veilig luchtkanaal

Dagelijks produceren wij, onze huisdieren en ons apparatuur stof, vuil en vocht. Bij een slechte ventilatie van uw huis kunnen er gezondheidsklachten optreden, zoals branderige ogen, hoesten, vermoeidheid, concentratieproblemen en allergieën. Een schoon ventilatiesysteem is dus belangrijk. Alleen de filters van uw ventilatiesysteem reinigen is dan niet voldoende. Het systeem moet regelmatig in zijn geheel worden gereinigd om zo een schone en gezonde lucht in huis te creëren. Doet u dit niet, dan kan vuile lucht niet worden afgevoerd en zal de afzuigcapaciteit minder zijn. Dit veroorzaakt naast een hoge luchtvochtigheid ook schimmelvorming.

Reinigen is goed voor u en voor uw portemonnee

 

Laat de motor en afzuigers van uw ventilatiesysteem minimaal elke twee jaar reinigen. En het complete systeem elke vier jaar. Bijkomend voordeel van regelmatig onderhoud is energiebesparing. Een vervuild afzuigsysteem moet harder werken en dat kost meer energie. Ook kan het geluidsoverlast veroorzaken.

Vakkundige reiniging

 

Door de luchtvochtigheid te meten, weten we wat de luchtkwaliteit bij u thuis is. Een camera-inspectie helpt inzicht te krijgen in uw ventilatie- en afzuigsysteem. We kunnen een onderhoudscontrole voor u uitvoeren of direct overgaan tot reiniging van uw systemen.

Tarieven reinigen luchtkanalen

  • 1 motor en 2 ventielen reinigen: € 160,-
  • Derde en opvolgend ventiel: € 40,- per ventiel + Voorrijdkosten: afhankelijk van afstand op aanvraag
  • Motorvervanging: prijs op aanvraag
  • Ventiel plaatsen of vervangen: prijs op aanvraag